FIRA Q Fires i congressos Balaguer Lleida

Coeco

COECO és una cooperativa de treball associat de caràcter familiar creada l’any 1980 en constant evolució. Ens dediquem al món de la CONSTRUCCIÓ, RESTAURACIÓ I LES INSTAL·LACIONS de tota classe d’edificacions. Des de llavors hem mantingut un creixement continu basat en la millora constant de les nostres capacitats humanes, tècniques i materials.

Creiem en la combinació de les construccions humides mediterrànies i les seques centre europees per realitzar projectes humans, respectuosos amb el medi ambient i la salut de les persones. En aquest sentit sempre estem oberts a compaginar diferents tècniques i solucions en cada projecte, apostant decididament per compaginar en el mateix projecte la TERRA i la FUSTA.

Actualment estem treballant en la combinació de L’ENTRAMAT DE FUSTA i L’ENTRAMAT DE TERRA “tàpia”. Això ens permet poder realitzar edificacions prefabricades, amb l’eficiència que això comporta, amb un baix impacte mediambiental i maximitzant la salut de les persones que hi treballen i hi viuran.

La formació i l’aprenentatge són una prioritat de la cooperativa, mitjançant la professionalitat i la formació multidisciplinària pretenem dignificar una professió tractada injustament, de paletes, peons i oficials a MESTRES D’OBRA.

El nostre compromís és el de seguir treballant i aprenent amb esperit de superació i cooperació. Buscant la qualitat de les nostres actuacions, incorporant les noves tecnologies i nous materials. Intentant recuperar tècniques antigues i la utilització de materials nobles. Respectant el medi ambient, la salut de les persones i sent rigorosos amb la prevenció de riscos laborals.