6è CONCURS DE CUINA FIRA Q 2022

La Fira Q Balaguer, juntament amb la col·laboració de l'associació Gastrobar, de l' Associació de Comerciants de Balaguer 2021, i dels forners i pastissers de la ciutat organitza aquest sisè concurs de cuina molt específic amb l’objectiu de donar a conèixer les virtuts culinàries de tots aquells amants del dolç i dels nostres productes de proximitat.

Volem potenciar i destacar la marca CIUTAT DE BALAGUER i el gran nombre de productes que tenim a les nostres terres. Per tant, per a fer el dolç s'haurà d'utilitzar com a mínim un producte de proximitat, que serà la mel com a obligatori, i d'altres opcionals com per exemple les ametlles, l’oli,el timó, ....

La voluntat de la Paeria és que amb la participació de la pròpia ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seva gastronomia així com de la pròpia ciutat. I es pugui comercialitzar en tots els forns i pastisseries de la ciutat. Així com també aplicar-ho a les postres dels diferents restaurants que ho desitgin.




Fes click sobre les imatges per ampliar.


Basès 6è concurs de cuina Fira Q